Tänään on rapsakat -20 astetta pakkasta, loistava päivä siis petivaatteiden tuuletukseen! :)
Muuten tämän päivän voikin viettää sisätiloissa neuloen. :) Jos sais vihdoin tuon miehekkeen pipon valmiiksi, on niin tylsä kutoa kun ei saa tehdä mitään "extraa" siihen.
Löysin eilen myös kaapin perältä kauan kadoksissa olleen virkkuukoukkuni (en omista enempää). Olen virkannut muistaakseni viimeksi noin 14 vuotta sitten! Se oli sellainen käsikoru...Onko ideoita mistä kannattaa alottaa virkkaamisen opiskelu? Osaan kyllä ketjusilmukoita tehdä, siihen se jääkin. Mikä olisi niin helppo aloittelijan työ, että ei oikein voi mokata? :) 
Asiasta kukkaruukkuun, tälläisia askartelin meille jouluksi ikkunaan. On vielä tuolla keittiön ikkunassa, kun en ole raaskinut ottaa pois, heitän kuitenkin roskiin. 


Pieni kuva, en oikein osaa vielä tuota kuva siirtoa käyttää. Siinä on siis tuollainen paperitähti ja sitten paperilumihiutaleita. :) Kannattaako muuten käyttää tuota Picasaa tai flickeriä? Ja kumpi niistä on parempi?

Sitten vielä..Minulla on iso kasa tyhjiä pilttipurkkeja kaapit täynnä, ideoita on toki itsellä mitä niistä teen, mutta kysyn myös teiltä, mitä muut ovat tyhjille pilttipurkeille tehneet? :)

Hauskaa pakkaspäivää muillekkin!